Banánovo-mrkvové rezy s tvarohovým krémom

Tereza
Tereza Šimáčková
30 min. 15 min. prípravy, 15 min. pečenie
49 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Banánovo-mrkvové rezy s tvarohovým krémom

Nebaví vás vystávať pred sporákom, no sladkej bodke k popoludňajšej káve odoláte len ťažko? Potom pre vás bude tento nadýchaný vláčny rez presne to pravé orechové, a to doslova. Kto by v šedivých jesenných dňoch odolal kombinácii sladkej mrkvy, vlašských orechov a našľahaného tvarohového krému? Tak rozohrejte rúru, túto jednoduchú dobrôtku, na ktorej si pochutíte bez výčitiek, budete mať hotovú skôr, než poviete mrkva!

1 porcia obsahuje 1 kus rezu

  • 201 kcal
  • 16 g sacharidov
  • 12 g tukov
  • 10 g bielkovín

Na 12 porcií

Na cesto:
Na krém:
  • 250 g nízkotučného tvarohu
  • 80 g kokosového másla
  • Flavour Drops s příchutí oříšku
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Banánovo-mrkvové rezy s tvarohovým krémom Banán roztlačíme vidličkou. Časť namletých orechov dáme bokom, vyšľaháme vajcia a všetky ingrediencie na cesto zmiešame v mise. Zmes vylejeme na pripravený plech.

  2. Pečieme v rúre predhriatej na 175 °C asi 15‑20 minút.

  3. Medzitým si vyšľaháme tvaroh so zmäknutým kokosovým maslom a pridáme dochucovacie kvapky FlavDrops.

  4. Vychladnutý korpus potrieme tvarohovým krémom a posypeme zvyškom mletých orechov. Pre extra maškrtenie môžeme pridať náš obľúbený Cheat Spread – u nás v tomto recepte víťazí Banana Bread.

    Banánovo-mrkvové rezy s tvarohovým krémom

  5. Fotku nášho výtvoru zdieľame na Instagrame s hashtagom #aktinrecepty. Dobrú chuť! Banánovo-mrkvové rezy s tvarohovým krémom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
49 Páči sa mi Uložiť recept