Amylon Celozrnné kakaové rezy BIO
Amylon Celozrnné kakaové rezy BIO
Skladom 5 a viac kusov
Objednaj teraz a doručíme
v utorok – Štvrtok
Amylon BIO Celozrnné kakaové rezy - sypká zmes na prípravu kakaovej pochúťky
Sypká zmes pre jednoduchú a rýchlu prípravu celozrnných kakaových rezov. Stačí pridať len 3 ďalšie suroviny a v okamihu máte hotový dezert. Česká spoločnosť Amylon používa pri výrobe svojich produktov BIO suroviny, najvyššej kvality.
Amylon BIO Celozrnné kakaové rezy v bodoch:
- jednoduchá a rýchla príprava
- hotové za 40 minút
- pridáte iba 3 vajcia, vodu a jablká
- suroviny najvyšších kvalít
Balenie: 425 g
Balenie: 425 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1476 kJ / 349kcal |
tuky | 1,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 29 g |
bielkoviny | 9,3 g |
soľ | 0,47 g |
Ingrediencie
BIO pšeničná celozrnná múka (66,2 %), BIO trstinový cukor, BIO kakaový prášok (min.3,5 %), kypriace látky (vinany draselné, uhličitany sodné).
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.
Odporúčania výrobcu:
- Kakaové rezy s jablkami:
- Obsah vrecúška vsypeme do misky, pridáme 3 vajcia, 180‑200 ml studenej vody a dôkladne premiešame, pridáme 270 g nastrúhaných jabĺk a vmiešame do cesta. Takto pripravené cesto rovnomerne rozotrieme na vopred tukom vymastený a hrubou múkou vysypaný plech, koláčovú alebo tortovú formu. Pečieme v predhriatej rúre 30‑40 minút pri teplote 160‑170 ° C. Po vychladnutí môžeme rezy potrieť džemom a posypať praženými mandľami
- TIP: do cesta môžeme pridať aj hrozienka, orechy, či mandle.
Upozornenie:
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- CZ‑BIO‑001.
- Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy lepku, mlieka a vajec. Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu.