Zapečené zemiaky s brokolicou a R2E morčacím mäsom

Šárka
Šárka Červinková
45 min.
62 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Zapečené zemiaky s brokolicou a R2E morčacím mäsom

Naše Vilgain mäso ťa zachráni v každom uponáhľanom dni. Využiť ho môžeš takmer vo všetkých jedlách. My sme ho tentoraz pridali k zemiakom s brokolicou a zapekli ho s ricottovou omáčkou. A ako sme si pochutnali! Vyskúšaj tento jednoduchý a rýchly recept aj ty. Na pár dní máš o zdravý obed alebo večeru postarané!

1 porcia obsahuje

  • 461 kcal
  • 37 g sacharidov
  • 18 g tukov
  • 36 g bielkovín

Na 5 porcií

Omáčka
Na posypanie
  • 100 g syru
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Zemiaky ošúpeme a nakrájame na 0,5 cm hrubé plátky. Ružičky brokolice nakrájame na menšie kúsky a dáme variť spoločne so zemiakmi na 10 minút do osolenej vody. Zapečené zemiaky s brokolicou a R2E morčacím mäsom

  2. V mise zmiešame všetky suroviny na omáčku. Cesnak prelisujeme do omáčky.

  3. Pripravíme si pekáč. Na dno pekáča rozprestrieme predvarené zemiaky a na ne pridáme brokolicu. Mäso nakrájame a pridáme do pekáča. Všetko zalejeme ricottovou omáčkou a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom.

  4. Pečieme v rúre na 170 stupňov približne 20 minút.

  5. Dobrú chuť!

    Zapečené zemiaky s brokolicou a R2E morčacím mäsom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
62 Páči sa mi Uložiť recept