Šalát s broskyňou a mozzarellou

Šárka Červinková
Šárka Červinková
15 min.
60 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Šalát s broskyňou a mozzarellou

Zeleninové šaláty k letu neodmysliteľne patria. To sa vie. Aká kombinácia chutí ale vznikne, keď do šalátu pridáš sladké a šťavnaté ovocie? To sa nedá popísať, to sa musí ochutnať! Vyskúšaj zeleninový šalát s broskyňou, mozzarellou a schwarzwaldskou šunkou zaliaty medovou zálievkou!

1 porcia obsahuje 1 miska šalátu

  • 514 kcal
  • 20 g sacharidov
  • 31 g tukov
  • 37,5 g bielkovín

Na 2 porcie

Šalát:
Medová zálievka:
Príloha:

Postup

  1. Šalát s broskyňou a mozzarellou

    Do misy vložíme mix šalátov, nakrájané cherry paradajky a lístky čerstvej bazalky.

  2. Ďalej pridáme nakrájanú broskyňu, natrhanú schwarzwaldskú šunku a natrhanú mozzarellu. Šalát posypeme sušenou bazalkou, oreganom, tekvicovými semienkami a morskou soľou.

  3. V miske zmiešame 2 lyžice olivového oleja, 1 lyžicu medu a šťavu z 1/2 citróna. Šalát zalejeme zálievkou a môžeme jesť. Podávame s opečeným sendvičovým chlebom.

  4. Dobrú chuť.

    Šalát s broskyňou a mozzarellou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
60 Páči sa mi Uložiť recept