Vyvážená desiata alebo raňajky, ktoré len zmiešaš v hrnčeku, dáš na pár minút do mikrovlnky a máš hotovo? Áno! Tak si poď tento lieskovoorieškový proteínový mug cake vyskúšať s nami!
1 porcia obsahuje
- 505 kcal
- 38 g sacharidov
- 20 g tukov
- 41 g bielkovín
Na 1 porciu
- 70 g Vilgain proteínovej zmesi na mug cake
- 1 čajová lyžička Vilgain kolagénu
- 70 ml mlieka
- 1 lyžica gréckeho jogurtu
- 1 lyžica Ube Mochi orechového masla
- čučoriedky
- lyofilizované černice
Postup
-
Do väčšieho hrnčeka nasyp 70 g proteínovej zmesi na mug cake a 1 odmerku kolagénu. Zmes rozmiešaj s mliekom a nechaj chvíľu odstáť.
Tip: zmes by mala byť maximálne do polovice hrnčeka, nech ti nepretečie.
-
Cesto vlož do mikrovlnky asi na 3 minúty. Kontroluj, či ti nepretieklo.
-
Hotový mug cake nechaj na chvíľu vychladnúť. Môžeš ho nechať v hrnčeku alebo vyklopiť na tanier.
Navrch daj ešte lyžicu jogurtu, pokvapkaj orechovým maslom (my sme zvolili novinku: Ube Mochi ), posyp čučoriedkami a prípadne ešte lyofilizovanými ostružinami.