Už nevieš na aký spôsob si pripraviť lievance?
Máme tu pre teba príchuť „Red Velvet“. Zmes sme za teba už pripravili, takže stačí zaliať mliekom alebo vodou a opiecť na panvici.
Poď s nami vyskúšať túto rýchlovku!
1 porcia obsahuje
- 455 kcal
- 62 g sacharidov
- 9 g tukov
- 28 g bielkovín
Na 1 porciu
Na lievance:
- 70 g Vilgain zmesi na lievance – red velvet
- 80 ml mlieka
Navrch:
- 1 lyžica javorového sirupu
- 20 g ríbezlí
- 1 lyžica gréckeho jogurtu
- 5 g para orechov
Postup
-
Zmes na lievance v miske zmiešaj s mliekom a nechaj minútku odstáť. -
Rozohrej si panvicu s nepriľnavým povrchom alebo ju vymaž kvapkou oleja.
-
Lyžicou alebo naberačkou vlej cesto na panvicu a opeč z oboch strán.
-
Lievance servíruj s gréckym jogurtom (môžeš ich premazať), nasekanými orechmi (my sme zvolili para orechy), bobuľovitým ovocím a všetko nakoniec zalej poriadnou dávkou javorového sirupu.