Rýchle raňajky, desiata alebo niečo len tak pod zub. Veríme, že tento mug cake nabitý bielkovinami poteší vaše chuťové poháriky.
Tortičku si môžete urobiť s karamelizovanými jablkami, hruškou alebo marmeládou, či čokoládou… jednoducho s tým, čo máte najradšej.
1 porcia obsahuje
- 203 kcal
- 18 g sacharidov
- 3 g tukov
- 25 g bielkovín
Na 1 porciu
- 15 g vanilkového proteínu
- 80 g mandľového mlieka
- 2 g kypriaceho prášku
- 5 g Vilgain Erythritol & Stévie
- 3 kvapky vanilkového extraktu
- 140 g skyru
- 1 jablko
- 1 čajová lyžička Vilgain Erythritol & Stévie
- 2 g kokosového oleja v spreji
- 3 kvapky vanilkového extraktu
- 10 g ovsených vločiek
- 10 g Vilgain Erythritol & Stévie
- 3 kvapky vanilkového extraktu
- 1 čajová lyžička skyru
Postup
-
Na cesto zmiešame proteín s kypriacim práškom, erytritolom, vanilkovým extraktom a mliekom. Nalejeme do misky a dáme na 3‑5 minút piecť do mikrovlnky alebo do rúry na 180 °C na 15‑20 minút. -
Zmiešame skyr s erytritolom a vanilkovým extraktom.
-
Posýpku vytvoríme zo zmesi vločiek, erytritolu, vanilkového extraktu a 1‑2 čajových lyžičiek skyru.
-
Jablko nakrájame na plátky a necháme na kokosovom oleji skaramelizovať. -
Na korpus dáme jablká, potom skyr a nakoniec posýpku z ovsených vločiek.
Dobrú chuť!