Máš niekedy chuť na poriadnu domácu bagetu plnú lahodných a kvalitných surovín? Tak určite skús tuto. Keď nemáš rad/a štipľavé, chilli pokojne vynechaj. Na raňajky či obed ju môžeš zjesť aj celú, je to len na tebe. Tiež si dobre pochrumkáš.
1 porcia obsahuje
- 333 kcal
- 31,5 g sacharidov
- 15,8 g tukov
- 19,3 g bielkovín
Na 2 porcie
- 80 g mozzarelly
- 1 celozrnná bageta
- paradajka
- 20 g Vilgain pesta rosso
- soľ
- 50 g Vilgain R2E morčacieho mäsa
- listový špenát
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 strúčik cesnaku
- 1,5 čajové lyžičky sušenej bazalky
- čili
Postup
-
Prichystáme si suroviny, bagetu rozdelíme na dve časti a prerežeme cez stred. Spodné časti natrieme pestom. -
Na to poukladáme nakrájanú mozarellu na kolieska, paradajku a trošku môžeme posoliť podľa chuti. Pridáme morčacie mäso a špenátové listy. Priložíme druhou častou bagety.
-
Zmiešame chilli, cesnak nastrúhaný na jemno alebo pretláčaný, pridáme bazalku a dobre premiešame. Rozotrieme na vrch bagety.
-
Pečieme na 180 °C asi 4‑5min. Dobrú chuť!