Pikantný sendvič s pestom a morčacím mäsom

15 min.
71 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Pikantný sendvič s pestom a morčacím mäsom

Máš niekedy chuť na poriadnu domácu bagetu plnú lahodných a kvalitných surovín? Tak určite skús tuto. Keď nemáš rad/a štipľavé, chilli pokojne vynechaj. Na raňajky či obed ju môžeš zjesť aj celú, je to len na tebe. Tiež si dobre pochrumkáš.

1 porcia obsahuje 1 bageta

  • 333 kcal
  • 31,5 g sacharidov
  • 15,8 g tukov
  • 19,3 g bielkovín

Na 2 porcie

Na bagetu:
Na potretie:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Pikantný sendvič s pestom a morčacím mäsomPrichystáme si suroviny, bagetu rozdelíme na dve časti a prerežeme cez stred. Spodné časti natrieme pestom. 

  2. Na to poukladáme nakrájanú mozarellu na kolieska, paradajku a trošku môžeme posoliť podľa chuti. Pridáme morčacie mäso a špenátové listy. Priložíme druhou častou bagety.

  3. Zmiešame chilli, cesnak nastrúhaný na jemno alebo pretláčaný, pridáme bazalku a dobre premiešame. Rozotrieme na vrch bagety. 

  4. Pečieme na 180 °C asi 4‑5min. Dobrú chuť!Pikantný sendvič s pestom a morčacím mäsomPikantný sendvič s pestom a morčacím mäsom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
71 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________