Perníkové overnight oats

Romana Henželova
Romana Henželova
10 min.
25 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Perníkové overnight oats

Ovsená kaša predsa nemusí byť len nuda. Za studena, za tepla, so sušeným ovocím či semienkami. Vždy na iný spôsob s inou chuťou. Možností je veľa. 

Čo tak si urobiť fermentovanú, s acidkom, sušenými čerešňami a čerešňovým džemom? 

1 porcia obsahuje 1 miska kaše

  • 500 kcal
  • 62,3 g sacharidov
  • 19,2 g tukov
  • 17,8 g bielkovín

Na 3 porcie

Priprava:
Na dokončenie:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Perníkové overnight oatsDo misky si nasypeme vločky,  pridáme chia semienka, práškové arašidové maslo, med, sušené čerešne, vodu, perníkové korenie (navoliť aj podľa chuti) a mlieko. Dobre to spolu všetko premiešame.

  2. Rozdelíme rovnomerne do misiek. Na kašu natrieme džem, na to orechové maslo, posypeme crispies a ozdobíme.

  3. Pripravenú kašu môžeme za chvíľu konzumovať alebo ju necháme do druhého dňa v chladničke.

  4. Dobrú chuť!Perníkové overnight oatsPerníkové overnight oats

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
25 Páči sa mi Uložiť recept