Už si počul/a o novom trende, pri ktorom si pripravíš vajíčka z mrazničky? Hneď ako sme sa o ňom dozvedeli, sme si ho museli vyskúšať!
A výsledok? Za nás schválené, odporúčame ďalej a rovno aj s tipom na desiatu s naším proteínovým crispbreadom!
1 porcia obsahuje
- 298 kcal
- 24,6 g sacharidov
- 16,4 g tukov
- 13,3 g bielkovín
Na 2 porcie
- 6 Vilgain proteínových plátkov
- 2 vajcia
- 6 čajových lyžičiek Vilgain pesta rosso
- lucerna siata
- Vilgain korenie
- ghee
Postup
-
Cez noc dáme surové vajíčka v škrupine do mrazničky.
-
Druhý deň vajíčka z mrazničky vyberieme, zbavíme škrupiny, nakrájame na hrubšie plátky a opražíme na troške ghí. Nezabudneme okoreniť a osoliť podľa chuti.
-
Potom už len pripravíme desiatu. Chrumkavé plátky potrieme pestom, dáme na ne vajíčko a ozdobíme výhonkami lucerny (alfalfa).
Dobrú chuť!