Neexistuje jednoduchší obed, ktorý zahreje a prekvapí ťa svojou chuťou.
Poď si urobiť tieto krémové udon rezance s miso omáčkou, ktoré sú z jednej panvice a máš ich hotové do 15 minút!
1 porcia obsahuje
- 408 kcal
- 40 g sacharidov
- 19 g tukov
- 20 g bielkovín
Na 2 porcie
Na omáčku:
- 10 g Vilgain grass - fed ghee
- 1 cibuľa
- 1 strúčik cesnaku
- 1 lyžica miso pasty
- 1 čajová lyžička sójovej omáčky
- 400 g mlieka
- 50 g parmezánu
- čierne korenie
Na podávanie:
- 200 g rezancov udon
- jarná cibuľka
Postup
-
V panvici roztop ghee, na ktorom speň cibuľku nasekanú najemno a prelisovaný cesnak. -
Podlej mliekom a prisyp nastrúhaný parmezán.
-
Pridaj miso, sójovku a korenie podľa chuti.
-
Do krémovej omáčky nakoniec pridaj predvarené udon rezance a 3 minúty ich povar. Ak máš málo omáčky, pridaj trochu horúcej vody.
-
Pri servírovaní môžeš posypať ešte trochou parmezánu a čerstvo nasekanou jarnou cibuľkou.
Dobrú chuť!