Overnight oats asi už poznáš. No máme pre teba inšpiráciu na ďalšiu kombináciu. Spodná vrstva z jemných vločiek, ďalšia z gréckeho jogurtu a proteínu, ktoré ti zabezpečia dávku bielkovín, následne skvelá čokoládová vrstva a doplnené lyo jahodami. Príprava jednoduchá, no keď ráno vytiahneš pohárik z chladničky a začneš papať hneď budeš mať krajší deň! Chute sa skvele prepoja, vrstva z vločiek je dokonale krémová a jahody s čokoládovou polevou dodajú skvelú bodku. 🍓
1 porcia obsahuje
- 447 kcal
- 42 g sacharidov
- 14 g tukov
- 33 g bielkovín
Na 2 porcie
- 80 g ovsených vločiek
- 200 ml mandľového mlieka
- 2 čajové lyžičky medu
- 200 g gréckeho jogurtu
- 30 g vanilkového proteínu
- 20 g Vilgain mliečnej čokolády
- 20 g Vilgain lieskovoorieškového protein creamu
- 40 g gréckeho jogurtu
- 5 g lyofilizovaných jahôd
Postup
-
V miske zmiešame vločky s mliekom a medom a rozdelíme do dvoch pohárov/misiek. -
Zmiešame jogurt s proteínom a navrstvíme na ovsenú kašu.
-
Mliečnu čokoládu roztopíme. Pridáme protein cream, grécky jogurt a vymiešame hladkú polevu. Ak by bola poleva moc tuhá, dáme na pár sekúnd do mikrovlnky. Polevu nanesieme na jogurtovú vrstvu.
-
Na záver dozdobíme lyofilizovanými jahodami a odložíme do chladničky na noc. Ráno len vyberieme a vychutnávame.