Milujete hamburgery? 🍔 Potom si zamilujete aj tento wrapový „burger“ inšpirovaný známym Big Macom. Je nenáročný na prácu aj čas a behom chvíľky si pochutnáte na poriadnej dobrote, ktorá perfektne zasýti.
1 porcia obsahuje
- 835 kcal
- 56,7 g sacharidov
- 52,3 g tukov
- 35,7 g bielkovín
Na 3 porcie
- 3 Vilgain wrapy
- 300 g mletého hovädzieho mäsa
- 6 plátkov cheddaru
- ľadový šalát
- 80 g majonézy
- 2 lyžice Vilgain kečupu BIO
- 2 sterilizované uhorky
- 1 cibuľa
- 1/2 čajové lyžičky mletej papriky
- 1/2 čajové lyžičky sušeného cesnaku
- štipka soli
- 1/2 čajové lyžičky dijonskej horčice
Postup
-
V miske zmiešame majonézu, kečup, dijonskú horčicu, nakrájanú sterilizovanú uhorku a cibuľu, mletú papriku, sušený cesnak a soľ.
-
Hovädzie burgery opražíme z oboch strán na panvici. My sme použili už hotové, ľahko ich ale pripravíte z okoreneného mletého mäsa, z ktorého urobíte guľku a tú jemne roztlačíte.
-
Pripravíme si wrap, na ktorý položíme 2 plátky syra nad seba.
-
Plátky syra potrieme pripraveným dresingom a posypeme nakrájaným ľadovým šalátom.
-
Na jeden plátok syra položíme hotové mäso a wrap zabalíme do kapsy. Ohneme boky wrapu smerom do stredu, a potom len wrap prehneme napoly.
-
Dáme na chvíľu zapiecť na suchú panvicu alebo grill, aby sa nám roztiekol syr vo vnútri a wrap sa opekol a môžeme podávať. Tak dobrú chuť!