Teriyaki wrapy s kuracím mäsom

Šárka Červinková
Šárka Červinková
30 min.
90 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Teriyaki wrapy s kuracím mäsom

Pripravte si kúsok Ázie v priebehu pár minút aj u vás doma. Tento wrap vás očarí nielen svojimi farbami, ale predovšetkým svojou jednoduchosťou a chuťou. Teriyaki BBQ omáčka s medom mäso príjemne osladí a v kombinácii s jemne kyslou kapustou, mrkvou a koriandrom polichotí vašim chuťovým pohárikom.

1 wrap obsahuje

  • 628 kcal
  • 76 g sacharidov
  • 19 g tukov
  • 34 g bielkovín

Na 3 porcie

Postup

  1. Začneme mäsom, ktoré nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Mäso orestujeme na troške oleja cca 5 minút. Potom prilejeme teriyaki omáčku a restujeme ešte ďalšie 3 minúty, aby sa nám omáčka zredukovala. Hotové mäso odložíme nabok na neskôr.

    Teriyaki wrapy s kuracím mäsom

  2. Mrkvu očistíme a nastrúhame nahrubo. Červenú kapustu umyjeme a nakrájame najemno. Cibuľu nakrájame na polmesiačiky.

  3. Wrapy ohrejeme na suchej panvici z oboch strán. Každý wrap potrieme lyžicou kyslej smotany, ktorú trochu osolíme a okoreníme. Ďalej pridáme hrsť kapusty, mrkvy, cibule, pokvapkáme citrónovou šťavou a na vrch naukladáme mäso, ktoré posypeme sezamovými semienkami a lístkami koriandra.

    Teriyaki wrapy s kuracím mäsomTeriyaki wrapy s kuracím mäsom

  4. Wrap zabalíme (môžeme si pomôcť špagátom, aby držal pokope) a servírujeme. Dobrú chuť. Teriyaki wrapy s kuracím mäsom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
90 Páči sa mi Uložiť recept