Banoffee pie vo fit verzii

Kristína Močková
Kristína Močková
25 min. 15 min. prípravy, chladenie
34 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Banoffee pie vo fit verzii

Dnes tu máme niečo pre milovníkov extra krémových dezertov a slaného karamelu. Banoffee koláč nás lákal už dlho, tak sme sa ho rozhodli vytvoriť v trošku viac fit verzii. Bez pečenia, z niekoľkých ingrediencií a s minimom práce. Je taký dobrý, že ho určite nebudete robiť naposledy.

1 porcia obsahuje 1 kus banoffee koláča, cca 130g

  • 184 kcal
  • 14,9 g sacharidov
  • 10,6 g tukov
  • 8,6 g bielkovín

Na 12 porcií

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Banoffee pie vo fit verzii Na základ si rozmixujeme granolu a v miske k nej pridáme rozpustený kokosový olej, PB2, zero topping a podľa potreby 2‑3 lyžice vody. Zmes premiešame mokrými rukami a natlačíme do formy vyloženej papierom na pečenie. Základ sme dali na 10 minút zapiecť (na 160 stupňov), ale nie je to nutné. Banoffee pie vo fit verzii

  2. Na základ vylejeme pudingy, položíme na ne krúžky banánov a zakryjeme krémovou vrstvou. Tú si pripravíme zmiešaním jogurtu a smotany vyšľahanej na tuhú šľahačku. Podľa chuti môžeme dosladiť. Nakoniec posypeme postrúhanou čokoládou. Banoffee pie vo fit verzii

  3. Necháme vychladnúť, stuhnúť a odležať. Koláč sa tak bude lepšie krájať. Banoffee pie vo fit verzii

  4. Dobrú chuť!

  5. Nezabudnite sa s nami podeliť o svoje výtvory! Radi si ich prezrieme pod hashtagom #aktinrecepty.

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
34 Páči sa mi Uložiť recept