Sardinková nátierka

10 min.
7 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Sardinková nátierka
ilustračný obrázok, zdroj: recepty.cz

Nátierok nie je nikdy dosť! A niet divu, do sendvičov ideálne, na chlebíčky ako stvorené. Tentoraz tu pre vás máme jednu jednoduchú, ale takú strašne dobrú, že ju budete robiť stále.

1 porcia obsahuje 1 miska nátierky

  • 496 kcal
  • 11 g sacharidov
  • 20 g tukov
  • 30 g bielkovín

Na 1 porciu

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Vo väčšej miske roztlačte sardinky vidličkou.

  2. Pridajte nastrúhané vajcia uvarené natvrdo, tvaroh, citrónovú šťavu, dijonskú horčicu a pretlačený cesnak. Dobre premiešajte, kým nedosiahnete hladkú konzistenciu.

  3. Ochuťte zmes soľou a korením podľa chuti. Môžete pridať viac citrónovej šťavy alebo horčice, ak chcete intenzívnejšiu chuť.

  4. Podávajte s čerstvým pečivom, grilovaným toastom alebo zeleninou posypanou pažítkou.

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
7 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______