Nátierok nie je nikdy dosť! A niet divu, do sendvičov ideálne, na chlebíčky ako stvorené. Tentoraz tu pre vás máme jednu jednoduchú, ale takú strašne dobrú, že ju budete robiť stále.
1 porcia obsahuje 1 miska nátierky
- 496 kcal
- 11 g sacharidov
- 20 g tukov
- 30 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 balenie Vilgain sardiniek
- 100 g tvarohu
- 2 vajcia
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 1 lyžica dijonskej horčice
- 2 strúčiky cesnaku
- soľ
- čierne korenie
- pažítka
Postup
-
Vo väčšej miske roztlačte sardinky vidličkou.
-
Pridajte nastrúhané vajcia uvarené natvrdo, tvaroh, citrónovú šťavu, dijonskú horčicu a pretlačený cesnak. Dobre premiešajte, kým nedosiahnete hladkú konzistenciu.
-
Ochuťte zmes soľou a korením podľa chuti. Môžete pridať viac citrónovej šťavy alebo horčice, ak chcete intenzívnejšiu chuť.
-
Podávajte s čerstvým pečivom, grilovaným toastom alebo zeleninou posypanou pažítkou.