Prípravou a varením tradičného ramenu strávite v kuchyni niekoľko hodín. A čo si budeme nahovárať, komu by sa to chcelo. Prácu sme si preto uľahčili hneď v niekoľkých bodoch. Výsledkom je aj tak výborná a sýta polievka na štýl ramen.
1 porcia obsahuje
- 390 kcal
- 37 g sacharidov
- 13 g tukov
- 28 g bielkovín
Na 4 porcie
- jarná cibuľka
- chilli omáčka
- sezam
- 1 lyžica arašidového masla
- 1 čajová lyžička granulovaného cesnaku
- 1 štipka sušeného zázvoru
- 80 ml sójovej omáčky
- 4 lyžice miso pasty
- 4 balenia rezancov ramen
- voda
- vajce
- pak choi
- zelenina
- koriander
Postup
-
Viac jednoduché to snáď ani nemôže byť!
Všetky ingrediencie na základ zmiešaj v miske, zalej horúcou vodou (množstvo necháme na tebe a na tom, ako veľmi riedku konzistenciu preferuješ), poriadne premiešaj a pridaj instantné alebo čerstvé rezance.
-
Zdobenie je tiež v tvojej réžii – do polievky pridaj nejakú bielkovinu. My sme zvolili vajcia na tvrdo, super je aj restované tofu alebo R2E mäso. Nezabudni ani na zeleninu, pridať môžeš aj huby alebo obľúbené bylinky. Všetko sme dokončili čerstvým koriandrom a za nás 10/10! 👌🏻
-
Nezabudni sa s nami podeliť o svoj výtvor na Instagrame! Radi sa naň pozrieme pod označením @vilgainrecepty!