Krémová pórová polievka

Šárka
Šárka Červinková
35 min.
78 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Krémová pórová polievka

Polievok jeme všeobecne veľmi málo. Nie je to však škoda? Majú veľa vitamínov, vlákniny a do diéty sú super parťák. Daj šancu tejto plnohodnotnej pórovej polievke, ktorá v sebe ukrýva surovinu plnú bielkovín.

1 porcia obsahuje 1 tanier

  • 152 kcal
  • 12,6 g sacharidov
  • 8,5 g tukov
  • 7 g bielkovín

Na 4 porcie

Polievka:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Krémová pórová polievka

    Pór nakrájame na kolieska a orestujeme ho na ghí masle a olivovom oleji.

  2. Keď pór zmäkne, podlejeme ho 1 litrom vriacej vody.

  3. Do polievky pridáme na malé kocky nakrájané zemiaky a 1 polievkovú lyžicu zeleninovej bujónky. Necháme variť 20 minút.

  4. Polievku zložíme z platne. Pridáme syr cottage a rozmixujeme v mixéri dohladka.

  5. Rozmixovanú polievku vrátime späť na platňu. Dochutíme ju soľou, čiernym korením, majoránom, granulovaným cesnakom a necháme ešte 5minút povariť.

  6. Krémová pórová polievka

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
78 Páči sa mi Uložiť recept