Nemožné za niekoľko minút uvariť hovädzí guláš? Žiadny problém! Z našich surovín ho máš hotový raz‑dva. Navyše je fazuľový a kto má rád, môže si pridať aj zemiaky.
1 porcia obsahuje
- 406 kcal
- 27 g sacharidov
- 16,9 g tukov
- 32,2 g bielkovín
Na 4 porcie
- 1 cibuľa
- 2 lyžice oleja
- 1 balenie Vilgain R2E hovädzieho mäsa
- 3 balenia Vilgain R2E čiernych fazulí
- 3 strúčiky cesnaku
- 140 g paradajkového pyré
- 40 g Vilgain bujónu
- 1 l vody
- údená mletá paprika
- majorán
Postup
-
Pripravíme si ingrediencie. -
Na oleji opečieme cibuľu, nasekaný cesnak, pridáme nakrájané mäso z pohára a fazuľu. Premiešame a zalejeme vodou.
-
Podľa potreby môžeme pridať aj viac vody. Ochutíme soľou, čiernym korením, pridáme paradajkové pyré a dobre premiešame.
-
Pridáme dve lyžičky bujónu a guláš necháme prevrieť. Pridáme štvrť lyžičky údenej papriky a majoránku.
-
Ak chceme hustejší guláš, varíme dlhšie podľa preferencii. A ešte podľa chuti dochutíme.
Dobrú chuť!