Ak ste doteraz robili len klasické francúzske toasty, toto nebíčko v papuľke vám určite zachutí. Dokonca s Vilgain toastom nemusíte odrezávať ani kôrku, čím ušetríte robotu a nebude žiadny odpad. Potom ho už len opečiete a naplníte. Po rozrezaní sa bude valiť láva, tak pozor, je to návykové.
1 porcia obsahuje
- 596 kcal
- 44,1 g sacharidov
- 23,7 g tukov
- 47,8 g bielkovín
Na 1 porciu
- 3 plátky Vilgain sandwich bread
- 50 g vajec
- 50 ml mlieka
- 2 čajové lyžičky xylitolu
- 130 g bieleho jogurtu
- čajová lyžička xylitolu
- 30 g vanilkového proteínu
- 20 g Cheat Spread Peanut Butter Cup
Postup
-
-
Najskôr si zmiešame vajce, mlieko a sladidlo. V zmesi obalíme toast a opečieme ho na panvici na kvapke oleja z oboch strán do zlatista.
-
Jogurt vymiešame s proteínom a podľa chuti osladíme erythrirolom so stéviou. Na prvý toast si jemne lyžicou v strede urobíme priehlbinu, aby sa mal krém kam schovať.
-
Navrtvíme naň 2‑3 lyžice krému. Takto zopakujeme ešte raz a na posledný toast navrstvíme už len zostatok krému. Ozdobíme výborným Vilgain orechovým maslom a čučoriedkami.
Dobrú chuť.