Recept na proteínovú vianočku už od nás máte z vlaňajška. Čo vám ale dlhujeme, je návod, čo s takou vianočkou urobiť, keď sa nejakým nedopatrením nestihne dojesť a stvrdne. Nech vás ani nenapadne ju vyhadzovať!
1 porcia obsahuje 2 plátky vánočky s krémem
- 473 kcal
- 60 g sacharidov
- 13 g tukov
- 26 g bielkovín
Na 2 porcie
- 4 plátky vianočky
- 50 ml mlieka
- 1 vajce
- vanilkové Flavour Drops
- 1 čajová lyžička citrónovej kôry
- 1 čajová lyžička škorice
- kokosový olej
- 1 balenie vanilkového pudingu
- 400 ml mlieka
- 30 g vanilkového proteínu
Postup
-
V hlbokom tanieri rozšľaháme mlieko a vajcia. Ochutíme Zero Drops, citrónovou kôrou a škoricou. -
Plátky vianočky namočíme do zmesi, necháme nasiaknuť, a potom ich opečieme na strednom plameni na troche kokosového oleja dozlatista.
-
Puding uvaríme v 400 ml mlieka. Keď zhustne, vypneme plameň a primiešame k nemu proteín.
-
Hustý pudingový krém dáme na dno taniera a naň položíme teplé francúzske toasty. Dozdobíme ovocím.
Dobrú chuť!
-
Ešte skôr, než sa na tú parádu vrhnete, nezabudnite všetko zdokumentovať a zazdieľať na Instagram s hashtagom #aktinrecepty.