Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
25 min.
45 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom

Recept na proteínovú vianočku už od nás máte z vlaňajška. Čo vám ale dlhujeme, je návod, čo s takou vianočkou urobiť, keď sa nejakým nedopatrením nestihne dojesť a stvrdne. Nech vás ani nenapadne ju vyhadzovať!

1 porcia obsahuje 2 plátky vánočky s krémem

  • 473 kcal
  • 60 g sacharidov
  • 13 g tukov
  • 26 g bielkovín

Na 2 porcie

Na francúzske toasty:
Na krém:

Postup

  1. Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom V hlbokom tanieri rozšľaháme mlieko a vajcia. Ochutíme Zero Drops, citrónovou kôrou a škoricou. Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom

  2. Plátky vianočky namočíme do zmesi, necháme nasiaknuť, a potom ich opečieme na strednom plameni na troche kokosového oleja dozlatista. Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom

  3. Puding uvaríme v 400 ml mlieka. Keď zhustne, vypneme plameň a primiešame k nemu proteín.

  4. Hustý pudingový krém dáme na dno taniera a naň položíme teplé francúzske toasty. Dozdobíme ovocím.

    Dobrú chuť!

    Francúzske toasty z vianočky s pudingovým krémom

  5. Ešte skôr, než sa na tú parádu vrhnete, nezabudnite všetko zdokumentovať a zazdieľať na Instagram s hashtagom #aktinrecepty.

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
45 Páči sa mi Uložiť recept