Pistáciová zmrzlina

Karolína Kramářová
Karolína Kramářová
15 min.
29 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Pistáciová zmrzlina

Táto pistáciová zmrzlina sa oproti tej klasickej pýši svojou prirodzene zelenou farbou vďaka pravým pistáciám. Takže žiadne farbivá tu naozaj nehľadaj.

Tak čo, hodilo by sa ti mať v mrazničke toto krémové osvieženie?

1 porcia obsahuje 2 kopčeky zmrzliny

  • 278 kcal
  • 13 g sacharidov
  • 19 g tukov
  • 17 g bielkovín

Postup

  1. Pistáciová zmrzlina

  2. Všetky suroviny na zmrzlinu nahádž do mixéra (ľad, proteín, pistáciový krém, kokosové mlieko, xantánovú gumu, mletú vanilku, čakankový sirup a nakoniec pár celých pistácií cca 2/3 balíčka). Všetko dôkladne rozmixuj.

    Pistáciová zmrzlina

  3. Zmes vylej do formy, posyp nasekanými pistáciami a daj minimálne na 5 hodín do mrazničky. Keď budeš zmrzku podávať, vyber ju z mrazničky a nechaj chvíľku povoliť.

  4. Dobrú chuť! Pistáciová zmrzlina

    Pistáciová zmrzlina

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
29 Páči sa mi Uložiť recept