Kto by nezbožňoval leto, slniečko, vodu a všetko, čo k letu patrí. A čo je to? Zmrzlina a nanuky! V obchode môžete nakúpiť všetky suroviny na výrobu vlastného nanuku namiesto lahodných nanukov v mrazničke a garantujem vám, že vlastnoručne vyrobený nanuk bude ešte chutnejší ako tie bežne dostupné. Potom už je len na vás, koľko nanukov si z receptu vykúzlite a ako dlho vám v mrazničke vydržia.
Obsahuje celá várka, 3 stredne veľké nanuky
- 800 kcal
- 58 g sacharidov
- 41 g tukov
- 51 g bielkovín
Ingrediencie
- 1 balenie tvarohu
- 30 g proteínu s príchuťou slaného karamelu
- 40 g datlí
- 15 g zero toppingu s príchuťou slaného karamelu
- 40 g horkej čokolády
- 10 g kokosového oleja
- soľ
- 20 arašidov
- 20 kokosových chipsov
Postup
-
Tvaroh zmiešame s proteínom a dáme chladiť do chladničky.
-
Datle sparíme horúcou vodou, necháme zmäknúť a scedíme. Potom ich rozmixujeme s toppingom.
-
Karamelový krém primiešame k pripravenému tvarohu s proteínom a hotovou zmesou plníme nanukové formy.
-
Dáme aspoň na 3 hodiny do mrazničky.
-
Čokoládu s kokosovým olejom spoločne roztopíme v mikrovlnke a dôkladne premiešame.
-
Nanuky namáčame do čokoládového krému a obalíme v posýpke.
-
Necháme stuhnúť na papieri na pečenie a vrátime na chvíľu do mrazničky.