Proteínová Magnum zmrzlina

Aneta Pacalová
Aneta Pacalová
30 min. mrazenie cez noc
62 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Proteínová Magnum zmrzlina

Dokážeš si predstaviť leto bez zmrzliny? My tiež nie. Navyše keď ju môžeš mať domácu s poriadnou náložou proteínov, chrumkavou čokoládovou polevou a karamelom vo vnútri…

1 porcia obsahuje 1 nanuk

  • 237 kcal
  • 24 g sacharidov
  • 11 g tukov
  • 9 g bielkovín

Na 4 porcie

Zmrzlina:
Poleva:

Postup

  1. Do mixéra nasyp kúsky banánu, odmerku proteínu, pol lyžičky mletej vanilky, trochu rastlinného mlieka a začni mixovať. Mlieko prilievaj postupne. Dbaj na to, aby textúra zostala krásne zmrzlinová a nie príliš vodová.

  2. Do pripravených formičiek začni nalievať rozmixovanú zmes. Do stredu nanuku pridaj po lyžičke orechového masla s príchuťou slaný karamel a šup s tým do mrazničky. Najlepšie cez noc.

  3. Druhý deň si vo vyššej nádobe rozohrej čokopecičky s lyžičkou kokosového oleja a jednotlivé nanuky postupne namáčaj do roztečenej čokolády. Na nič nečakaj a opäť ich ukry do mrazničky, tentoraz minimálne na 3 hodiny.

  4. Potom je už na tebe, či si hotové nanuky ešte niečím ozdobíš. Môžeš ich pokvapkať čokoládovou polevou, pridať lyofilizované ovocie, kokos, orechy a pod. Túto kreatívnu časť už necháme na tebe. Len sa nám potom nezabudni pochváliť s výsledkom s hashtagom #aktinrecepty. Proteínová Magnum zmrzlina

  5. A ak si s tým stále nevieš rady, pozri na video recept, ktorý nájdeš na našom IG profile @aktinrecepty. Proteínová Magnum zmrzlinaProteínová Magnum zmrzlina

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
62 Páči sa mi Uložiť recept