Domáca proteínová zmrzlina z arašidového masla

Andy Pavelcová
Andy Pavelcová
5 min.
23 Páči sa mi Komentáre
1
Uložiť recept
Domáca proteínová zmrzlina z arašidového masla

Ideálne letné osvieženie, ktoré nezaberie žiadny čas. Už nemusíte utrácať za presladené nanuky z obchodu, z ktorých máte okrúhle brucho a výčitky. Domáca zmrzlina vám navyše vystačí na viac dní a vytiahnuť z mrazničky si ju môžete kedykoľvek.

Obsahuje približne 100 g zmrzliny

  • 164 kcal
  • 15 g sacharidov
  • 4,5 g tukov
  • 18 g bielkovín

Ingrediencie

Postup

  1. V mixéri miešajte všetky ingrediencie (môžete prípadne bez arašidového masla, ktoré využijete na polevu), pokiaľ nie je výsledná zmes patrične premiešaná. Dajte si pozor, aby ste zmes nepremixovali, pretože by potom bola zbytočne vodnatá a museli by ste čakať, kým opäť zmrzne.

  2. Lyžicu na chvíľu vložte do teplej vody a následne sa vám bude dať ľahšie zo zmesi nabrať kopček, ktorý rovno môžete vychutnávať. Lepším variantom je dať si kopček zmrzliny do mištičky a ozdobiť si ho podľa chuti jahodami a trochou arašidového masla.

  3. Zvyšok zmesi dajte do dózy do mrazničky a v prípade najväčších horúčav a nutnosti osvieženia máte dózu zmrzlinovej záchrany vždy po ruke. Domáca proteínová zmrzlina z arašidového masla

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
23 Páči sa mi Uložiť recept