Ak pizzi hawaii hovoríte áno, urobte teraz malú zmenu a namiesto ananásu dajte na pizzu broskyňu alebo nektárinku, ktorá vám chuť ľahko uzemní a ozvláštni. Navyše jej sladkosť a šťavnatosť povznesie pizzu na novú úroveň, ktorú určite musíte vyskúšať!
1 porcia obsahuje
- 212 kcal
- 20 g sacharidov
- 10 g tukov
- 10 g bielkovín
Na 8 porcií
- 1 balenie Vilgain základu na pizzu
- 2 balenia mozarelly
- 100 g broskýň
- himalájska soľ
- čierne korenie
- čerstvá bazalka
- avokádový olej
Postup
-
Mozarellu a broskyňu nakrájame na plátky a poukladáme ich na základ na pizzu. -
Pripravenú pizzu s ovocím a syrom zľahka postriekame olejom, osolíme, okoreníme a pridáme nasekanú bazalku.
-
Pizzu dáme piecť na 190 °C asi 30‑40 minút.
-
Pridáme čerstvú bazalku, nakrájame na osminky a môžeme podávať. Tak dobrú chuť!