Pizza tak trochu v domácej verzii! Pravé Taliansko síce nečakajte, ale napriek tomu má táto fejková verzia niečo do seba. Okrem toho, že je to rýchlovka bez zdĺhavej prípravy cesta, chutí úplne skvele a môžete si ju obložiť, čím budete chcieť!
1 porcia obsahuje
- 484 kcal
- 45 g sacharidov
- 16 g tukov
- 36 g bielkovín
Na 2 porcie
- 6 plátkov Vilgain sandwich bread
- 200 g kečupu
- 1/2 čajové lyžičky soli
- 2 čajové lyžičky sušenej bazalky
- 1 čajová lyžička oregana
- 200 g šampiňónov
- 1 balenie tuniaka vo vlastnej šťave
- 125 g mozzarelly
Postup
-
Rúru si predhrejte na 200 °C. -
Ako prvý si pripravte kečupový základ – v miske premiešajte kečup so soľou, bazalkou a oreganom, prípadne môžete použiť akékoľvek iné bylinky podľa chuti.
-
Ďalej si pripravte všetky ďalšie ingrediencie na následné vrstvenie. Mozzarellu a šampiňóny nakrájajte na tenké plátky, tuniaka zlejte a vidličkou rozdeľte na drobné kúsky.
-
Na plech vyskladajte plátky toastového chleba tak, aby medzi nimi neboli medzery. Potom toastový chlieb rovnomerne potrite pripraveným ochuteným kečupom, naň rozprestrite plátky mozzarelly, kúsky tuniaka a nakoniec zasypte šampiňónmi.
-
Pečte dozlatista cca 20‑25 minút.
-
Dobrú chuť!