Je tu niekto, kto nemá rád pizzu? A tacos? Nikoho nevidíme hlásiť sa. To znamená, že spojenie pizze a tacos budete určite milovať. 🍕❤️🌮
1 porcia obsahuje
- 521 kcal
- 59 g sacharidov
- 17 g tukov
- 33 g bielkovín
Na 2 porcie
- 1 Vilgain základ na pizzu
- 70 g paradajkového pretlaku
- 110 g paradajok
- 200 g hovädzieho mäsa
- 1 lyžica sušenej cibule
- 1 lyžica sušeného cesnaku
- 1 čajová lyžička čili
- 1 čajová lyžička soli
- 150 g ready to eat fazule
- kyslá smotana
- koriander
- červená cibuľa
Postup
-
Rúru predhrejeme na 220 °C.
-
Najskôr si pripravíme základ tak, že zmiešame paradajkový pretlak s predvarenými alebo zakonzervovanými fazuľami.
-
Mäso ochutíme sušenou cibuľou, cesnakom, chilli a soľou.
-
Na základ na pizzu nanesieme podklad z paradajkového pretlaku a fazule. Naň naukladáme na kolieska nakrájané paradajky a ochutené mäso.
-
Pizzu pečieme v predhriatej rúre 7 minút.
-
Podávame s kyslou smotanou, čerstvým koriandrom a červenou cibuľkou.
Dobrú chuť!
-
O svoju taco pizzu sa s nami podeľte na Instagrame s označením @Aktinrecepty.