Premýšľate, aké občerstvenie pripraviť na párty? S plechom plným roztomilých mini pízz určite zažiarite. Ich príprava vám navyše zaberie maximálne štvrť hoďky aj s upratovaním, takže zostane viac času na fintenie.
1 porcia obsahuje
- 70 kcal
- 9 g sacharidov
- 2 g tukov
- 4 g bielkovín
Na 12 porcií
- 180 g Vilgain základu na pizzu
- 12 lyžíc kečupu
- 180 g cherry paradajok
- 140 g mozzarelly
- oregano
- bazalka
Postup
-
Rúru predhrejeme na 220 °C.
-
Z dvoch základov na pizzu vyrežeme 12 rovnakých koliesok podľa viečok od pohárov alebo nejakej guľatej nádoby.
-
Jednotlivé kolieska potrieme kečupom. Zasypeme oreganom a navrch naukladáme na plátky nakrájané paradajky, mozzarellu a lístky bazalky.
-
Pečieme v predhriatej rúre zhruba 7‑8 minút.
-
Podávame s čerstvou bazalkou a zdieľame na Instagrame s označením @aktinrecepty.
Tak buon appetito!