Zdravá domáca tuniaková pizza z bielkov

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
50 min.
34 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Zdravá domáca tuniaková pizza z bielkov

Zjesť celú pizzu len tak na posedenie? To sa môže zdať ako luxus, ktorý nie je dobré dopriať si každý deň, čo?

Tak teraz sa podržte! Dnes vám totiž predstavíme sériu „Diétna pizza za pár kalórií“, v rámci ktorej vám ukážeme 3 verzie nízkokalorickej pizze. Tak čo, ktorú skúsite dnes?

Obsahuje 1 celá pizza

  • 344 kcal
  • 36 g sacharidov
  • 7 g tukov
  • 41 g bielkovín

Ingrediencie

Na cesto:
Navrch:
  • 55 g paradajkového pretlaku
  • 20 g 30 % Eidamu
  • 100 g paradajok
  • 50 g šampiňónov
  • 50 g sterilizovanej kukurice
  • bazalka

Postup

  1. Zdravá domáca tuniaková pizza z bielkov Rúru predhrejeme na 180 °C.

  2. Tuniaka scedíme a vytlačíme z neho prebytočnú šťavu.

  3. Bielky vyšľaháme na tuhý sneh a potom ich opatrne primiešame k tuniakovi. Zmes dochutíme korením.

  4. Hotové cesto pomocou lyžice prenesieme na plech vyložený papierom na pečenie a vytvarujeme placku vysokú približne 0,5 cm.

  5. Placku pečieme približne 10 minút.

  6. Potom navrch naukladáme zvyšné ingrediencie podľa chuti a pečieme ďalších 10 minút. Zdravá domáca tuniaková pizza z bielkov

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
34 Páči sa mi Uložiť recept