Vykúzliť si doma pizzu ako z pravej talianskej reštaurácie ešte nikdy nebolo rýchlejšie.
Zo špajze vytiahnete náš základ na pizzu, ktorý pripravujeme len z piatich kvalitných ingrediencií. Nahádžete naň všetko, čo máte na pizzi radi, a šup s tým do rúry!
My sme pre tentokrát zvolili azda ten najznámejší a najjednoduchší variant – pizzu Margharietu.
Buon Appetito!
1 porcia obsahuje
- 644 kcal
- 96 g sacharidov
- 16 g tukov
- 29 g bielkovín
Na 1 porciu
- 140 g Vilgain základu na pizzu
- 70 g Vilgain kečup bez cukru
- 300 g paradajok
- 70 g mozzarelly
- 1 lyžica oregana
- bazalka
Postup
-
Rúru predhrejeme na 220 °C.
-
Základ na pizzu potrieme Vilgain kečupom bez cukru.
Navrch naukladáme na kolieska nakrájané paradajky, mozzarellu a zasypeme oreganom.
-
Pizzu pečieme v predhriatej rúre približne 7– 8 minút.
-
Podávame s čerstvou bazalkou a zdieľame na Instagrame s označením @vilgainrecepty.