Špagety s čímkoľvek sú super, čo ich však tentoraz urobiť na sladko a namiesto klasických cestovín ich pripraviť z palacinkového cesta? Ideálne oživenie lievancového bruncha, ktoré si môžete dochutiť tým, čo je práve doma. Pridali sme jogurt a ovocie a je to bomba! 💣
1 porcia obsahuje
- 432 kcal
- 46,6 g sacharidov
- 15 g tukov
- 24,7 g bielkovín
Na 3 porcie
- 70 g Vilgain proteín mixu na lievance a vafle - low sugar
- 180 ml vody
- 1 vajce
- ghee v spreji
- 3 balenia bieleho jogurtu
- mletá vanilka
- 3 lyžice javorového sirupu
- Vilgain Mix lyofilizovaného záhradného ovocia
- Vilgain Peanut Butter Topping
Postup
-
V miske zmiešame low sugar proteínovú zmes na lievance, vodu a jedno vajíčko.
-
Malo by vzniknúť tekuté cesto, ktoré naplníme do zdobiaceho vrecúška. Trochu ghee strekneme na kvalitnú panvicu a zdobiacim vrecúškom dávkujeme cesto na panvicu.
-
Tvoríme tenké čiary do tvaru slimáka alebo tak, ako nám je najlepšie. Chvíľu opečieme a môžeme, ale nemusíme otáčať.
-
Na tanier si navrstvíme vymiešaný jogurt so sladidlom a vanilkou a trochu si ešte necháme. Na to dáme palacinkové špagety a ešte polejeme jogurtom.
-
Ozdobíme ešte arašidovým toppingom, posypeme lyofilizovaným ovocím a dobrota je na svete.
-
Dobru chut!