Jednoduché, vyvážené a chutné? Presne to spĺňajú tieto mäsové gule v paradajkovej omáčke. Vďaka nášmu novému Vilgain paradajkovému pyré je navyše plnohodnotný obed alebo večera za chvíľku na stole. Tak sa s nami poďte pozrieť na to, ako túto taliansku bombu pripraviť!
1 porcia obsahuje
- 627 kcal
- 48 g sacharidov
- 31 g tukov
- 38 g bielkovín
Na 4 porcie
- 425 ml paradajkového pyré
- 500 g mletého hovädzieho mäsa
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 cibuľa
- špagety
- 1 čajová lyžička Vilgain pesta genovese
- červená cibuľa
- oregano
- 200 ml vody
- čerstvá bazalka
- parmezán
- soľ
- čierne korenie
- sušený cesnak
Postup
-
Najprv si z mletého hovädzieho mäsa vytvorte guličky. Pokiaľ ale chcete ušetriť ešte viac času, použite kupované. -
Najemno nakrájanú cibuľu opražte na olivovom oleji, pridajte cesnak a mäsové gule. Tie okoreňte a nechajte zatiahnuť.
-
Medzitým si uvarte špagety podľa návodu.
-
K mäsu vlejte paradajkové pyré, pridajte bazalkové pesto, oregano a na chvíľku povarte.
-
Podávajte posypané parmezánom a čerstvou bazalkou.
Dobrú chuť!