Mäsové gule s paradajkovou omáčkou

30 min.
78 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Mäsové gule s paradajkovou omáčkou

Jednoduché, vyvážené a chutné? Presne to spĺňajú tieto mäsové gule v paradajkovej omáčke. Vďaka nášmu novému Vilgain paradajkovému pyré je navyše plnohodnotný obed alebo večera za chvíľku na stole. Tak sa s nami poďte pozrieť na to, ako túto taliansku bombu pripraviť!

1 porcia obsahuje 1 tanier špagiet, 125 g mäsa

  • 627 kcal
  • 48 g sacharidov
  • 31 g tukov
  • 38 g bielkovín

Na 4 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Mäsové gule s paradajkovou omáčkou Najprv si z mletého hovädzieho mäsa vytvorte guličky. Pokiaľ ale chcete ušetriť ešte viac času, použite kupované.

  2. Najemno nakrájanú cibuľu opražte na olivovom oleji, pridajte cesnak a mäsové gule. Tie okoreňte a nechajte zatiahnuť.

  3. Medzitým si uvarte špagety podľa návodu.

  4. K mäsu vlejte paradajkové pyré, pridajte bazalkové pesto, oregano a na chvíľku povarte. Mäsové gule s paradajkovou omáčkou

  5. Podávajte posypané parmezánom a čerstvou bazalkou.

    Dobrú chuť! Mäsové gule s paradajkovou omáčkouMäsové gule s paradajkovou omáčkouMäsové gule s paradajkovou omáčkou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
78 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________