Krémové paradajkové rizoto z jednej panvice

30 min.
46 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Krémové paradajkové rizoto z jednej panvice

Receptov z jednej panvice nie je nikdy dosť. Tak poď vyskúšať toto krémové rizoto, ktoré je plné výrazných chutí a úplne božsky sa pri každom súste ťahá syr.

1 porcia obsahuje 1 tanier rizota

  • 551 kcal
  • 84 g sacharidov
  • 14 g tukov
  • 21 g bielkovín

Na 3 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Krémové paradajkové rizoto z jednej panvice Na panvici si roztop 1 lyžičku prepusteného masla. Na ňom orestuj najemno nakrájanú cibuľu a pretlačený cesnak.

    Následne do panvice prihoď paradajkové sugo a nechaj rozvoňať.

  2. Medzitým si daj namáčať do vody sušené paradajky.

  3. V tejto chvíli prihoď na panvicu prepláchnutú ryžu a podlej vývarom. Nechaj dusiť do zmäknutia ryže. Prípadne ešte podlievaj vodou.

    Tesne pred koncom pridaj nastrúhaný parmezán a korenie (soľ, chilli a údenú papriku).

  4. Po uvarení pridaj mozzarellu či burratu, ktorú do rizota roztrhaj.

  5. Rizoto môžeš podávať s opraženou a najemno nasekanou slaninou či schwarzwaldskou šunkou.

    Tak dobrú chuť! Krémové paradajkové rizoto z jednej panviceKrémové paradajkové rizoto z jednej panvice

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
46 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________