Hummus z cvikly

Michaela Dobiášová
Michaela Dobiášová
5 min.
34 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Hummus z cvikly

Skúste niekedy v obchode otočiť pár nádobiek s hotovými hummusmi a pre zaujímavosť hodiť očkom na etikety. Často objavíte zoznam dlhý ako týždeň, na ktorom figuruje zbytočne prehnané množstvo tukov aj kalórií.

Príprava domáceho hummusu pritom nezaberie ani päť minút čistého času. A toľko času máme všetci, nie?

Na oživenie môžete pridať napríklad cviklu, ktorá tejto pôvodne indickej pochúťke dodá ružový nádych a tiež navýši váš denný príjem zeleniny.

Obsahuje Nátierka na jednom krajci chleba

  • 482 kcal
  • 18 g sacharidov
  • 21 g tukov
  • 53 g bielkovín

Ingrediencie

Ingrediencie:

Postup

  1. Hummus z cvikly

    Pokiaľ pri príprave receptu použijeme predvarený cícer a cviklu, postup je tak jednoduchý, že už snáď ani jednoduchší byť nemôže :).

    Stačí všetky ingrediencie nahádzať do výkonného mixéra a rozmixovať do hladkej konzistencie.

    Tadá! Môžete servírovať.

    Hummus z cvikly

    Hummus z cvikly

    Hummus z cvikly

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
34 Páči sa mi Uložiť recept