Fazuľové nachos

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
20 min.
17 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Fazuľové nachos

Čakáš hostí a chceš ich pohostiť niečím originálnym? Skús tieto nachosky podávané so špeciálnou salsou, „syrom“ a avokádom. Mňam!

1 porcia obsahuje

  • 324 kcal
  • 39 g sacharidů
  • 12 g tuků
  • 12 g bílkovin

Na 4 porcie

Na nachos:
Na salsu:
„Syr“:

Postup

  1. Salsa: Všetku zeleninu si nakrájame na jemné kocky, ktoré dáme do misky. Pridáme zvyšné ingrediencie, dôkladne premiešame a vzniknutú zmes necháme aspoň 30 min. odležať v chladničke. Fazuľové nachos

  2. „Syr“: Najskôr sa dáme variť olúpané zemiaky a mrkvu. Po uvarení zeleninu premiestnime do mixéra, pridáme všetky zvyšné ingrediencie na syr a rozmixujeme ich do požadovanej konzistencie. Keby bola konzistencia veľmi hustá, prilejeme viac mlieka.

  3. Nachos: Wrap si nakrájame na trojuholníčky, ktoré dáme do misky. Zalejeme ich trochou olivového oleja, posypeme soľou, premiešame a rovnomerne rozprestrieme na plech vyložený papierom na pečenie. Necháme ich piecť cca 7 min. pri 180°C. Ale pozor, nech ich nespáliš!

  4. Potom podávame s čiernymi fazuľami, salsou, "syrom" a roztlačeným avokádom. Fazuľové nachosFazuľové nachos

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
17 Páči sa mi Uložiť recept