Brownie s chrumkavou čokoládou a vločkami soli

Romana Henželova
Romana Henželova
50 min.
50 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Brownie s chrumkavou čokoládou a vločkami soli

Čokoládové brownie je jednoducho klasika. My sme ho však tentoraz trochu vylepšili. Do čokoládovej polevy sme pridali arašidové maslo a chrumkavé proteínové crispies. A keďže milujeme sladkoslanú chuť, celý dezert sme ešte posypali jemnými kryštálmi soli.

Tak poďme na to.

1 porcia obsahuje 1 brownie

  • 274 kcal
  • 26 g sacharidov
  • 23 g tukov
  • 11 g bielkovín

Na 9 porcií

Korpus:
Crispies chrumkavá zmes:
Poleva:
Na posypanie:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Všetky ingrediencie na korpus zmiešame dohromady. Cesto vlejeme do formy (s veľkosťou 20 – 21 cm) vyloženej papierom na pečenie a dáme piecť na 35 min do rúry.

  2. Po upečení necháme korpus chvíľu vychladnúť a potom ho potrieme džemom.

  3. Do misky pridáme čokoládu, arašidové maslo a javorový sirup a necháme zahriať v mikrovlnke. Potom pridáme crispies a poriadne premiešame. Hustejšiu zmes rovnomerne rozotrieme po korpuse.

  4. Pre sladkoslaný efekt ešte posypeme chrumkavými soľnými kryštálikmi Salt Flakes.

    Dobrú chuť. Brownie s chrumkavou čokoládou a vločkami soli

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
50 Páči sa mi Uložiť recept