Bezlepková buchta zo skyru

60 min.
38 Páči sa mi Komentáre
5
Uložiť recept
Bezlepková buchta zo skyru

Tento šťavnatý koláč môže byť na stole raz‑dva, keď vás prekvapí nečakaná návšteva. Na jeho prípravu nie je potrebné špiniť mixér, šľahač či iných domácich pomocníkov. Vďaka skyru je navyše krásne vláčny, šťavnatý a plný bielkovín.

1 porcia obsahuje 1 kus buchty

  • 120 kcal
  • 15 g sacharidov
  • 4 g tukov
  • 6 g bielkovín

Na 15 porcií

Budeme potrebovať:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Bezlepková buchta zo skyru

    Rúru predhrejeme na 180 °C.

  2. Vo väčšej mise zmiešame všetky suché ingrediencie – múku, kypriaci prášok, sladidlo, proteín a nastrúhanú citrónovú kôru.

    K suchej zmesi pridáme skyr, vajcia a roztopený kokosový olej a vytvoríme hladké cesto, do ktorého nakoniec vmiešame čučoriedky.

  3. Pripravené cesto prelejeme do plechu alebo pekáča vyloženého papierom na pečenie. Pečieme v predhriatej rúre približne 50 minút.

  4. Než sa po koláči zapráši, vyfotíme ho a zazdieľame na Instagram s hashtagom #aktinrecepty.

    Dobrú chuť!

    Bezlepková buchta zo skyru

    Bezlepková buchta zo skyru

    Bezlepková buchta zo skyru

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
38 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______
  • __________ __________ __________ __________ __________
    _______