Domáci burger? Najlepší burger! Tento kurací máte vďaka R2E mäsu za chvíľku hotový a ideálny obed alebo desiata na cesty je na stole.
Tak poďme na to!
1 porcia obsahuje
- 478 kcal
- 36 g sacharidov
- 21,6 g tukov
- 34,1 g bielkovín
Na 1 porciu
- 100 g R2E kuracieho mäsa
- 1 čajová lyžička olivového oleja
- 1 čajová lyžička amino omáčky
- čierne korenie
- čili
- 20 g valeriánky
- 20 g uhorky
- 1 čajová lyžička majonézy
- 1 pečivo
- 2 cibule
- 1 lyžica javorového sirupu
Postup
-
Pripravíme si ingrediencie. Zeleninu umyjeme a nakrájame. -
Kuracie mäso ochutíme. Zmiešame ho spoločne s olivovým olejom, korením a kokosovou amino omáčkou. Pokiaľ budeme chcieť, môžeme ho ohriať na panvici. Ale nie je to nutné. R2E kuracie mäso, ktoré sme použili, je už totiž pripravené na jedenie.
-
Cibuládu si pripravíme tak, že na panvici opražíme cibuľu dozlatista a ku koncu primiešame javorový sirup.
-
Potom už len všetko naukladáme do celozrnného pečiva a máme hotovo!
PS: ak by sa vám chcelo upiecť si vlastnú žemľu, recept nájdete tu.
Tak dobrú chuť!