Fancy dezert do piatich minút? Máme! A veľmi radi vás ho naučíme!
Tento vláčny proteínový Mug cake à la lava cake si obľúbite raz‑dva. Vďaka nášmu Vilgain mixu na mug cake je totiž za chvíľku na stole a stopercentne ohúri… keď k nemu navyše pridáte napríklad grécky jogurt a obľúbené ovocie, nemôžete urobiť chybu.
1 porcia obsahuje
- 447 kcal
- 31 g sacharidov
- 23 g tukov
- 25 g bielkovín
Na 1 porciu
- 70 g Vilgain proteínovej zmesi na mug cake
- 80 ml vody
- 20 g horkej čokolády
- 1 lyžica gréckeho jogurtu
- ovocie
- lyofilizované maliny
Postup
-
V hrnčeku zmiešaj proteínovú zmes na mug cake a vodu a nechaj minútu odstáť. Hrnček by mal byť plný asi do 1 polovice.
-
Do cesta vlož kocku čokolády a daj na 3 minúty do mikrovlnky. Pri pečení stráž, aby ti cesto z hrnčeka nepretieklo.
-
Opatrne s pomocou utierky hrnček vyber z mikrovlnky (dávaj pozor, nech sa nepopáliš!), vyklop tortu na tanier a dozdob jogurtom a obľúbeným čerstvým alebo lyofilizovaným ovocím.
-
Tak dobrú chuť!