Nepečený tvarohový dezert s ovocím do pohára

Aneta
Aneta Pohořelická
10 min.
68 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Nepečený tvarohový dezert s ovocím do pohára

Vilgain Granola môže byť skvelým pomocníkom pri vytváraní základu na najrôznejšie dezerty. Náš tvarohový je hotový za pár minút a zvládne ho skutočne každý. Tak sa doňho pustime.

1 porcia obsahuje 1 pohár

  • 337 kcal
  • 22 g sacharidov
  • 19 g tukov
  • 17 g bielkovín

Na 3 porcie

Na dezert:
Na ozdobu:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Do šľahacej nádoby dáme ricottu, tvaroh, erytritol, mletý vanilkový prášok, citrónovú šťavu a rozmixujeme tyčovým mixérom dohladka. Nepečený tvarohový dezert s ovocím do pohára

  2. Polovicu zmesi odoberieme. Do jednej polovice prisypeme kakaový prášok a vyšľaháme.

  3. Čerstvé jahody nakrájame na tenšie plátky. Kanadské čučoriedky len rozpolíme. Do priehľadného pohára vložíme ovocie, ktoré pritlačíme na stenu. Na dno vložíme trochu Vilgain Granoly s príchuťou slaný karamel a potom už vrstvíme krémy do ⅔ naplneného pohára.

  4. Nakoniec dozdobíme čerstvým ovocím, kokosovými chipsmi a trochou Granoly.

    Dobrú chuť. Nepečený tvarohový dezert s ovocím do poháraNepečený tvarohový dezert s ovocím do pohára

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
68 Páči sa mi Uložiť recept