Vilgain Granola môže byť skvelým pomocníkom pri vytváraní základu na najrôznejšie dezerty. Náš tvarohový je hotový za pár minút a zvládne ho skutočne každý. Tak sa doňho pustime.
1 porcia obsahuje
- 337 kcal
- 22 g sacharidov
- 19 g tukov
- 17 g bielkovín
Na 3 porcie
- 120 g ricotty
- 250 g polotučného tvarohu
- 30 g erythritolu
- 1 čajová lyžička mletej vanilky
- 2 čajové lyžičky citrónovej šťavy
- 1 čajová lyžička kakaa
- 120 g granoly
- 50 g jahôd
- 40 g čučoriedok
- 15 g kokosových chipsov
Postup
-
Do šľahacej nádoby dáme ricottu, tvaroh, erytritol, mletý vanilkový prášok, citrónovú šťavu a rozmixujeme tyčovým mixérom dohladka.
-
Polovicu zmesi odoberieme. Do jednej polovice prisypeme kakaový prášok a vyšľaháme.
-
Čerstvé jahody nakrájame na tenšie plátky. Kanadské čučoriedky len rozpolíme. Do priehľadného pohára vložíme ovocie, ktoré pritlačíme na stenu. Na dno vložíme trochu Vilgain Granoly s príchuťou slaný karamel a potom už vrstvíme krémy do ⅔ naplneného pohára.
-
Nakoniec dozdobíme čerstvým ovocím, kokosovými chipsmi a trochou Granoly.
Dobrú chuť.