Ohlási sa napríklad nečakaná návšteva a vy nemáte nič prichystané? Určite im urobte tieto rýchle plnené trubičky z toastového chleba. Naplniť sa dajú naozaj rôzne a prispôsobiť si ich môžete aj podľa toho, čo nájdete doma.
1 porcia obsahuje
- 150 kcal
- 16,5 g sacharidov
- 6,5 g tukov
- 5,2 g bielkovín
Na 10 porcií
- plátok Vilgain sandwich bread
- 1 vajce
- 3 lyžice mlieka
- 1 čajová lyžička Vilgain Erythritol & Stévie
- 1 banán
- 100 g Vilgain Hazelnut Cream Choco Bar
- 20 g Vilgain Erythritol & Stévie
- 1 čajová lyžička škorice
- kokosový olej v spreji
Postup
-
Ako prvé si vymiešame spolu mlieko a vajce s lyžičkou sladidla. Rozvaľkáme každý toast na tenko. Banán nakrájame pozdĺžne na „hranolčeky“ na dĺžku šírky toastu. -
Na každý toast natrieme 10 g orieškového krému, poukladáme banán a poriadne zrolujeme. Pripravíme si zmes sladila a škorice na obaľovanie.
-
Na panvicu si nastriekame trochu kokosového oleja, poukladáme zrolované toasty a opekáme z každej strany. Z panvice hneď obaľujeme v škoricovej zmesi.
-
Dobrú chuť!