Plnené škoricové rolky z toastového chleba

Romana Henželova
Romana Henželova
35 min.
20 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Plnené škoricové rolky z toastového chleba

Ohlási sa napríklad nečakaná návšteva a vy nemáte nič prichystané? Určite im urobte tieto rýchle plnené trubičky z toastového chleba. Naplniť sa dajú naozaj rôzne a prispôsobiť si ich môžete aj podľa toho, čo nájdete doma. 

1 porcia obsahuje 1 rolka

  • 150 kcal
  • 16,5 g sacharidov
  • 6,5 g tukov
  • 5,2 g bielkovín

Na 10 porcií

Na toust:
Náplň:
Dokončenie:

Postup

  1. Plnené škoricové rolky z toastového chlebaAko prvé si vymiešame spolu mlieko a vajce s lyžičkou sladidla. Rozvaľkáme každý toast na tenko. Banán nakrájame pozdĺžne na „hranolčeky“ na dĺžku šírky toastu.

  2. Na každý toast natrieme 10 g orieškového krému, poukladáme banán a poriadne zrolujeme. Pripravíme si zmes sladila a škorice na obaľovanie.

  3. Na panvicu si nastriekame trochu kokosového oleja, poukladáme zrolované toasty a opekáme z každej strany. Z panvice hneď obaľujeme v škoricovej zmesi.

  4. Dobrú chuť!Plnené škoricové rolky z toastového chlebaPlnené škoricové rolky z toastového chleba

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
20 Páči sa mi Uložiť recept