Ranná káva alebo čaj a k tomu čerstvé pečivo ako z pekárne. Upečte si ho za pár minút, a ešte k tomu zdravé a plné bielkovín! Poslúži vám na to náš Vilgain Sandwich Bread, ktorý sa v okamihu premení na sladký koláčik plnený krémom s roztopenou čokoládou alebo malinami.
1 porcia obsahuje
- 161 kcal
- 18,5 g sacharidov
- 4,2 g tukov
- 9,8 g bielkovín
Na 4 porcie
- 4 plátky Vilgain sandwich bread
- 100 g skyru
- 1 vajce
- 15 g vanilkového proteínu
- štipka mletej vanilky
- čokopecičky
- lyofilizované maliny
- javorový sirup
Postup
-
V miske zmiešame skyr, vajíčko, javorový sirup, proteín a mletú vanilku.
-
Stred každého toastu stlačíme prstami.
-
Toasty naplníme vanilkovou zmesou a posypeme čokopecičkami.
Lyofilizované maliny pridáme až po upečení, aby sa nespálili. Ak použijete čerstvé maliny, môžete ich zapiecť spoločne s krémom.
-
Preložíme na plech a dáme piecť do rúry na 170 °C na približne 10 minút, pokiaľ nie sú okraje zlaté.
-
Jeme hneď po upečení ešte teplé a chrumkavé.
-
Tak dobrú chuť!