Pre milovníkov rýchlych raňajok je tu čosi sladké, sýte, čo pohladí nie len chuťové poháriky, ale aj dušu. Francúzsky toast trochu inak. Namiesto chleba tortilla naplnená výborným marhuľovým džemom, pripadne do vnútra môže ísť orieškové maslo s banánom alebo iným ovocím.
1 porcia obsahuje
- 515 kcal
- 66,6 g sacharidov
- 21,3 g tukov
- 12,8 g bielkovín
Na 3 porcie
- 1 balenie wrapu
- 1 vajce
- 50 ml mlieka
- 20 g bieleho jogurtu
- 1 lyžica xylitolu
- 90 g Vilgain marhuľového džemu
- kokosový olej v spreji
- 4 lyžice pudingu
- 60 g bieleho jogurtu
- 45 g Vilgain Sweet Nuts s arašidmi a kakaom
- 3 Vilgain truffle cakes
Postup
-
Najskôr si poriadne vymiešame mlieko, jogurt, vajce, pudingový prášok a eritritol. Tortilly si rozrežeme na polovicu.
-
Na prerezanú tortillu natrieme na polovičku džem a preložíme. Obalíme v zmesi, ktorú sme si pripravili a opečieme z každej strany na troche oleja. (Tip: ak vám z mliečnej zmesi ostáva navyše, ešte trochu nalejte pri pečeni na tortilly)
-
Opečené polovičky tortilly si položíme na tanier na seba, na vrch dáme biely jogurt, orieškové maslo a truffle cakes.
Dobrú chuť!