Pinsa s figami

Lea Půčková
Lea Půčková
15 min.
9 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Pinsa s figami

Pinsa aj pizza je geniálna na všetky možné spôsoby, čo ťa len napadnú. Preto je super skúšať rôzne kombinácie. Dnes napríklad túto verziu s prosciuttom a figami v hlavnej úlohe.

Ak ti to znie bláznivo, rozhodne sa toho neboj. Figy sú totiž skvelým doplnkom k slaným jedlám. Či už ako chutney, alebo práve sladký a šťavnatý element navrchu. Navyše je teraz figová sezóna v plnom prúde, tak neváhaj ani minútu a túto verziu vyskúšaj. A nezabudni nám dať vedieť, ako chutila tebe. Tu v komentároch alebo na Instagrame s označením @aktinrecepty. :)

1 porcia obsahuje 1 pinsa

  • 1 063 kcal
  • 135 g sacharidov
  • 37 g tukov
  • 51 g bielkovín

Na 1 porciu

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Pinsa s figami Najprv si predhrej rúru na 250 °C.

  2. Zmiešaj kyslú smotanu s cesnakom a podľa chuti pridaj soľ a korenie.

  3. Zmes natri na základ na pinsu, posyp postrúhanou mozzarellou a nakoniec pridaj na plátky nakrájanú figu. Pinsa s figami

  4. Daj upiecť v rúre na 7‑8 minút.

  5. Upečenú pinsu dozdob prosciuttom, rukolou a pokvapkaj krémovým balzamicom podľa chuti.

    Tak dobrú chuť! Pinsa s figamiPinsa s figamiPinsa s figami

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
9 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________