Nie je nad chutný obed, ktorý je za pár minút na stole, je jednoduchý na prípravu, skvele ťa zasýti, je z real suroviny, ktorých pôvod poznáš… Preto tu pre teba máme ďalšiu variáciu cestovín s krémovou omáčkou, tentoraz s nivou, kuracím mäsom, špenátom, chrumkavými vlašskými orechmi. Hodiť sa bude aj do krabičky so sebou. Tak ochutnaj! 🚀
1 porcia obsahuje
- 585 kcal
- 66 g sacharidov
- 17 g tukov
- 41 g bielkovín
Na 2 porcie
- 160 g penne
- 200 g kuracích pŕs vo vlastnej šťave
- 60 g žervé
- 60 g nivy
- 60 g póru
- 80 g listového špenátu
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 ml olivového oleja v spreji
Postup
-
Na panvici s trochou oleja orestuj nakrájaný pór, cesnak a špenát. Medzitým ti uvar cestoviny podľa návodu na obale.
-
Následne k zelenine pridaj trochu vody z cestovín, rozmiešaj žervé a pridaj pomrvenú nivu, ktorú nechaj roztopiť sa. Nakoniec pridaj natrhané kuracie mäso, uvarené cestoviny, poriadne premiešaj a podávať môžeš posypané nasekanými vlašskými orechmi.
Tak dobrú chuť!