Lievance na raňajky sú pre mnohých z nás najobľúbenejší začiatok dňa, poďte si ich dnes ale urobiť trochu inak. Chrumkavé cesto na povrchu, pekne vláčny a sladký banán vo vnútri…
1 porcia obsahuje
- 525 kcal
- 60 g sacharidov
- 19 g tukov
- 29 g bielkovín
Na 1 porciu
- 70 g Vilgain zmesi na lievance
- 2 g škorice
- 1 banán
- 15 g Vilgain medu z oblasti lesa
- 15 g mandľového masla
- 80 ml vody
- lyofilizované lesné čučoriedky
- 3 kvapky vanilkového extraktu
Postup
-
Zmes na lievance, do ktorej pridáme trochu škorice a vanilkového extraktu, pripravíme podľa návodu na obale a necháme chvíľku odstáť. -
Banán nakrájame na kolieska a každé zvlášť namočíme v ceste.
-
Banánové lievančeky opečieme na nepriľnavej panvici z oboch strán dozlatista.
-
Servírujeme s medom, mandľovým maslom a lyofilizovaným ovocím.