Namiesto klasického francúzskeho toastu si môžete urobiť tieto 3‑vrstvové mini roztomilé kocky. Či už si k nim navrstvíte jogurt s vyšším obsahom bielkovín, alebo proteínový puding, je len na vás. Výborne budú aj tak.
1 porcia obsahuje
- 484 kcal
- 38,2 g sacharidov
- 22,7 g tukov
- 27,2 g bielkovín
Na 2 porcie
Na toasty:
- 6 plátkov Vilgain sandwich bread
- 40 g Vilgain cheat spread čokoláda - škorica
Mliečna zmes:
- 80 ml mlieka
- 1 vajce
- 2 čajové lyžičky xylitolu
- 30 g Grass Fed Whey Proteinu
Navrch:
- 25 g xylitolu
- 2 čajové lyžičky škorice
- 1 vanilkový proteínový puding
- 30 g lyofilizovaných jahôd
Postup
-
Položíme na seba 3 toasty. Každý natrieme tenkou vrstvou orechového masla a prilepíme. Nakrájame na 9 kúskov. -
Vymiešame si mlieko s vajcom, proteínom a xylitolom. Do zmesi namočíme toastové kocky a opekáme na panvici na ghíčku z každej strany.
-
Potom ich obaľujeme v cukre so škoricou. Poukladáme do misiek a navrstvíme puding a lyofilizované jahody na ozdobu.
-
Tak dobrú chuť!