V posledných týždňoch sa dubajská čokoláda roztápa vo všetkých stranách sveta internetu, a niet divu. Spojenie kvalitného pistáciového krému, čokolády a chrumkavého elementu je nebo v ústach, preto sme sa rozhodli to tiež skúsiť. Tentokrát v lievancovej verzii, ktorá je oveľa vyváženejšia ako bežná verzia. Obohatená o kopu bielkovín z protein zmesi na lievance, tvarohu a hlavne protein crispies. Tie sme dali dovnútra miesto nedosiahnuteľného cesta kataifi, takže ti ušetríme čas jeho zháňaním a lievance nakopneme na novú úroveň! 💪🏻
1 porcia obsahuje
- 530 kcal
- 42 g sacharidov
- 19 g tukov
- 43 g bielkovín
Na 1 porciu
- 70 g Vilgain Protein Pancake & Waffle Mixu
- 70 g vody
- 20 g pistáciového krému
- 20 g mäkkého tvarohu
- 20 g protein crispies
- 20 g horkej čokolády
- 30 ml mlieka
- pistácie
- maliny
- soľ
- ghee v spreji
Postup
-
Zmes na lievance zmiešaj s vodou a nechaj minútku odstáť. Následne ich opekaj na troche ghee z oboch strán dozlatista. -
Vytvor si náplň zmiešaním pistáciového krému, tvarohu a protein crispies. Tou naplň lievance.
-
Rozohrej si čokoládu a zmiešaj ju s mliekom. Polevou následne polej naplnené lievance.
-
Pre výraznejšie chute lievance ľahko posyp veľmi malým množstvom soli, pridaj maliny a nasekané pistácie.
-
A je to, tak dobrú chuť!