Tiež nevieš odolať trdelníkom na trhoch? Čo keby sme ti povedali, že doma si ho môžeš pripraviť oveľa lacnejšie, s lepším zložením a vyšším obsahom bielkovín, ktoré ťa oveľa viac zasýtia? Navyše je mega jednoduchý! Nepotrebuješ k tomu ani špeciálne formičky – stačí ti alobalom obaliť prázdnu plechovku a je to. Vyskúšaš?
1 porcia obsahuje
- 570 kcal
- 84 g sacharidov
- 17 g tukov
- 23 g bielkovín
Na 2 porcie
- 250 g polotučného tvarohu
- 200 g hladkej múky
- čajová lyžička kypriaceho prášku
- Vilgain stevia kvapky - karamel
- čajová lyžička ghee
- 20 g ghee
- 10 g kokosového cukru
- 10 g škorice
Postup
-
Zmiešaj všetky ingrediencie na cesto a priprav kompaktnú zmes, ktorú vyvaľkaj na dva dlhé valčeky.
-
Z plechovky zlož plastový obal, zabaľ do alobalu a pomaly na ňu začni namotávať valčeky z cesta .
-
Potri roztopeným ghee a obaľ v zmesi škorice s kokosovým cukrom.
-
Daj piecť na 180 °C tak na 15 - 20 minút, potom nechaj chvíľu vychladnúť. Buď sa doň môžeš rovno pustiť, alebo si ho zvnútra pomaž naším lahodným proteínovým krémom! 🤤